Monday 22 April 2013

Kore vpn türkiye Kore ip değiştirerek yasaklı sitelere giriş

Kore vpn türkiye Kore ip değiştirerek yasaklı sitelere giriş


Kore vpn türkiye Kore ip değiştirerek yasaklı sitelere giriş
Kore vpn türkiye Kore ip değiştirerek yasaklı sitelere giriş
Başka bir bilgisayardan bilgisayarınıza sanal zel ağ (VPN) bağlantısı kurabilirsiniz. rneğin, bu yntemi iş yerinizdeki bilgisayara evden bağlanmak iin kullanmak isteyebilirsiniz. Bir nceki yazıda sizlere Windows 7 kurulu bir bilgisayarda gelen VPN bağlantılarına nasıl izin vereceğinizi anlatmıştım. Şimdi ise bir VPN bağlantısını nasıl kuracağınızı ve bunun ne işinize yarayabileceğini anlatacağım

























VPN Nedir?trkiyeservervpn

Sanal zel ağ kelimelerinin İngilizce baş harflerinden oluşur (Virtual Private Network) başta, byk şirketler, bankalar, oteller, niversiteler tarafından insanlara sunulan zel ağlara gvenli bir şekilde uzaktan bağlanmalarını sağlar.

Birok kullanıcı tarafından tercih edilen VPN (Virtual Private Network) mevcut internet altyapınızı kullanarak hem gvenli hemde hızlı bir erişim imkanı sunar. Sanal bir ağ oluşturulan bu sistemde, kendi bilgisayarınızdan başka bir bilgisayarı kullanıyormuş gibi hibir yeni ekran aılmadan işlemlerinize devam edebilirsiniz. Ayrıca gezdiğiniz siteler IP adresinizi VPN makinesinin IP adresi olarak grecek ve sizde gizlenmiş olacaksınız.

Biz ise VPN altyapısını kullanarak, istediğimiz internet sitesine aracı bir bilgisayar yani VPN ile ziyaret etmek istiyoruz. En nemli nokta VPN kullanmak yasal yani dnyada ve lkemizde de bir su teşkil etmiyor.

lkemizde bugne kadar 2 yıldan fazla sren YouTube engeli başta olmak zere birok engellemede kullandığımız proxy veya dns değiştirme yntemleri, 22 Kasım 2011 sonrası alışmayacak ve kara listedeki 75bin e yakın siteye erişim duracaktır. İşte bu noktada VPN in hızlı ykselişi beklenen bir durumdur.





Vpntraffic Nedir?



Normal internet bağlantınız aık iken, Vpntraffic programını kullanarak 100% tm sitelere erişim garantisi sunar. Ek bir ayarlama veya farklı bir internet tarayıcısına ihtiya duymaz. Ulusal filtreler dahil kimse sizin hangi siteye girdiğinizi anlayamaz. İnternet bağlantınız hibir şekilde takip edilemez, btn işlemleriniz gvende olur ve istediğiniz sitelerde surf yapabilirsiniz. Esas amacı internet sansrne zmdr. Akıllarda olan bir soruda kullanıcılarımızın tm bilgileri 128-bit ile şifrelenmekte olup, her kullanıcıya zel kullanıcı adı ve şifre tahsis edilmektedir. Ayrıca belirttiğimiz gibi bilgisayarınızda hibir değişiklik yapmanıza da gerek yoktur.

Trke program entegreli ilk VPN projesi olan Vpntraffic işte bu noktada n plana ıkmaktadır. Kendi sermayemiz ile bugnlere gelen vpntraffic, Mayıs 2011 ayından itibaren, 40 farklı lokasyonda (Almanya, Amerika, Belika, ek, Finlandiya, Fransa, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İşve, İşvire, İtalya, Kanada, Lksemburg, Portekiz, Romanya, Rusya, Singapur, Trkiye) 52 adet sunucuyla sizlere VPN hizmeti vermektedir.

Kullanıcılarımızı dşnerek kotalı ve kotasız olarak 2 ayrı paket sunmaktayız. Her 2 pakette de lokasyon kısıtlamamız bulunmamaktadır. Ayrıca nemli bir nokta olan internet hızınıza ve aylık internet kotanıza ek bir yk getirmemektedir. Size sunduğumuz 40 lokasyon sayesinde, istediğiniz an istediğiniz noktadan bağlanabilirsiniz. Tek tuşla Amerika tek tuşla Singapur. Ayrıca bu yazılımımız, 3G Modemler, Windows Mobile, Iphone ve Nokia cep telefon markaları tarafından da desteklenmekte ve kullanılmaktadır. Son olarak istediğiniz zaman Vpntraffic bağlantısını keserek, normal internet hattı zerinden bağlanmaya devam edersiniz.



VPNTraffic ,Internetinizdeki engelleri kaldırır,rahat bir şekilde Skype,VOIP ,TV kanalları ve Hulu,Netflix,BBC iPlayer gibi video kanallarını kullanmanızı sağlar. Blgelere bağlı bloke ve kullanım yasaklarını kaldırır! Dnyada 40+ ın zerinde VPN servisimiz bulunmaktadır ve pptp ve l2tp/ipsec protokollerini destekler.

























What you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days.

Only$1.99

High Speed
All country server



Get vpn with pptp/l2tp/openvpn

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.