Sunday 2 March 2014

Hvordan kan jeg få en Polen IP adresse?

Hvordan kan jeg få en Polen IP adresse?


Hvordan kan jeg få en Polen IP adresse?

Trenger du enPolen IP adresse? Kanskje fordi du nsker se p noe online som krever dette, eller kanskje du har en helt annen grunn?
Grunnene kan vre mange, men lsningene er ikke s mange. Den beste og klart enkleste mten f tak i enPolen ip adresse p er ved bruke en VPN. En VPN er et skalt privat nettverk som krypterer din internett forbindelse og srger for at all privat data blir holdt privat. I tillegg til dette skjer det noe annet nr du kobler deg til en VPN server, du fr en ny IP adresse. Og, nr du kobler deg til en VPN server i Australia fr du dermed enPolen IP adresse.
VPN tjenester med Polen servere
Det er ikke alle VPN tilbydere som har servere iPolen , men flere av de store har det. Vi har tatt oss tid til koble oss til disse for prve dem ut, og basert p vre tester er den beste tjenesten som tilbyr IP adresser iPolen VPNtraffic (les vr omtale her). De var i hard konkuranse med tilbyderen VPNtraffic, men de hadde litt bedre hastighet, og i tillegg har de et mye bedre rykte online og en refusjonspolitikk som er sunn og fin (om du ikke er fornyd og klager i lpet av syv dager fr du pengene tilbake).




Det finnes enkle mter f tak i amerikansk innhold med din norske Netflixkonto p datamaskinen, og det er ikke s vanskelig f til p ios og android heller.
Mange bruker allerede nettlesertillegget Media Hint for skaffe seg et strre utvalg av filmer og serier hos Netflix p datamaskinen. Ved hjelp av VPN er dette mulig ogs til ios og android.
Virtual private network(VPN), er betegnelsen p en datateknikk som anvendes for skape punkt-til-punkt-forbindelser, skalte tunneler, gjennom et annet datanett (som f.eks.internett). Kilde: Wikipedia
Ok, s NetFlix og HBO har det siste ret etablert seg i norden og ftt mange abonnenter p kort tid. Men innholdkatalogen i Norge er langt i fra s stor som den som tilbys p andre siden av Atlanterhavet. Abonnentene i USA har ett overveldende utvalg i forhold til det som tilbys de norske brukerene av tjenesten.
Appen lager en VPN-tunnell (Virtuel Private Network) til flere tilgjengelige land og oppretter en lokal IP-adresse for deg i det landet du mtte velge. Dermed kan du alts titte gjennom alle seriene og filmene du mtte nske tilgjengelig i USA!!! OG best av alt, den er utrolig enkel bruke. Du bare pner appen, velger USA og Connect Deretter trykker du p home knappen p telefonen og pner HBO eller NetFlix Appen. VOILA!!

VpnTraffic Unng begrensninger p internettbruk,bruk Skype,VOIP,TV-kanaler og streaming-tjenester som Hulu,Netflix og BBC iPlayer. Unng lokasjonsbaserte begrensninger. VPN-servere fra 40+ land verden rundt. Sttter pptp og l2tp/ipsec.

What you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days.

Only$1.99

High Speed
All country server



buy vpn at www.vpntraffic.com

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.