Wednesday 4 September 2013

I want Hulu and Netflix here in Czech Republic. If not I will buy Filesonic.

I want Hulu and Netflix here in Czech Republic. If not I will buy Filesonic.


I want Hulu and Netflix here in Czech Republic. If not I will buy Filesonic.
ja si to hovorm už dlho...keby boli tak služby na Slovensku a za rozumn ceny, nenahneval by som sa.
Obvte se cenzury? Již nemuste! I V internet může bt odoln proti sledovn toho, co na internetu dělte, kde se pohybujete a proti blokovn strnek! Zaifrujte svůj internet a ochraňte jej před odposlechy!
Pro počtače, chytr telefony i tablety, nen třeba měnit internetovho poskytovatele, stač použt nae služby!
Odblokujte blokovan Facebook a dal strnky, zskejte pevnou veřejnou IP, připojujte se domů, nebo do prce vzdleně, hrajte blokovan hry, sledujte TV! Možnost zdarma otestovat.
Je možn cestovat a využvat různ internetov připojen, ifrovan VPN funguje kdekoliv, i v zahranič! Již nikdy cenzura, ani blokovn strnek a programů! Zskte novou identitu a ochrnte sv data, ať jste kdekoliv!

Hledte bezpečn propojen i stovky kilometrů vzdlench počtačů? Chcete se k počtači připojovat vzdleně odkudkoliv? Využijte nae služby a přistupujte k dokumentům a ovldejte počtač podobně, jako byste byli u něj!
Jak sledovat Hulu a Netflix z Česk republiky

Netflix, Hulu, Amazon, věhlasn služby, kter jsou blokovan mimo Spojen stty. Natěst to lze obejt a můžete je vyzkouet zdarma.
Nejrozvinutěj nabdku služeb pro sledovn filmů a serilů najdete bezesporu v USA, je ale obehnna plotem brncm sledovn ze zahranič. Natěst každ plot překonte sprvně dlouhm žebřkem a v přpadě Hulu nebo Netflixu to nen nic nročnho. Muste jen umět anglicky, protože česk titulky ani česk dabing nedostanete.
Netflix původně vznikl jako videopůjčovna a nabdka obsahu tomu odpovd. Nejsou tu aktuln serily, ty stle běžc maj na Netflixu zpožděn jednu dvě sezny. Filmy jsou takov, kter byste hledali ve videopůjčovně. Tedy ne aktuln flky, ale nabdka je docela solidn a vrazně nad rovn českch online půjčoven. Nenajdete tam sice Star Wars a nabdka Disneyho tam po nedvn dohodě přibv jen postupně, ale jinak je tam tměř ve. Televizn serily a někter filmy maj anglick titulky, česk si nezobrazte.
Stěhovn do USA

VPN - robustněj řeen, kdy se veker vae internetov komunikace přesune do tunelu stcho v Americe. Tady můžeme doporučit napřklad službu vpntraffic.com. Existuj sice i bezplatn VPN, nenabzej ale velkou rychlost a často jsou tak zablokovny americkmi servery. Vhodou je univerzln funkčnost a přidan anonymita na internetu. Můžete se tak dvat třeba i z mobilnho telefonu nebo z libovoln stě. Uvidte i zablokovan videa na CBS, FOX a podobně. Nevhodou je pak přesunut veker komunikace, tedy i t k vm domů. VPN tedy budete muset občas vypnat.

Proč byste měli chtt VPN
Jsou minimlně čtyři hlavn důvody, proč začt použvat VPN. Zaprv můžete ji použt pro bezpečn připojen ke vzdlen sti přes internet. Větina společnost využv VPN k tomu, aby se zaměstnanci mohli připojit k souborům, aplikacm, tiskrnm a dalm zdrojům na kancelřsk sti, aniž by ohrozili bezpečnost. I vy ale můžete nakonfigurovat svou vlastn VPN, abyste jejm prostřednictvm mohli bezpečně vzdleně přistupovat k va domc sti.
Zadruh, VPN jsou velmi užitečn pro bezpečn propojen vce st. Z tohoto důvodu se větina mench i větch firem spolh na VPN tak pro sdlen serverů a dalch sťovch zdrojů napřč vce kancelřemi nebo obchodnmi jednotkami na celm světě. Ale dokonce i v přpadě, že se nemuste starat o řetězec obchodů nebo kancelř, můžete stejn trik použt pro propojen vce domcch st nebo jinch st pro osobn potřebu.
Zatřet, jestliže vm děl starosti vae online soukrom, je připojen k ifrovan VPN ve chvli, kdy jste na veřejn či nedůvěryhodn sti (napřklad na Wi-Fi hotspotu v hotelu nebo kavrně), chytrou a jednoduchou bezpečnostn praktikou. Protože VPN ifruje v internetov provoz, zabraňuje ostatnm, kteř by se potencilně mohli snažit pehovat vae surfovn na Wi-Fi, v krdeži vaich hesel či jinch dajů.
A konečně začtvrt, jednm z nejlepch důvodů pro použvn VPN je obejit regionlnch omezen znmch jako geoblocking na konkrtnch webech. Novinři a političt disidenti použvaj VPN k tomu, aby obeli sttem zřzenou cenzuru. Vy vak můžete VPN využt tak pro oddechov čely, jako je připojen k britsk VPN, abyste mohli sledovat BBC iPlayer mimo Velkou Britnii. Protože v internetov provoz směřuje skrze VPN, vypad to, jako byste byli britsk nvtěvnk.
VpnTraffic - VPN pro Android na jedno kliknut, servery v 35+ zemch.Rychl a stabiln!
VpnTraffic - Ve na jedno kliknut pro Android, odblokujte svůj internet, obejit blokace podle lokality! Vběr umstěn serveru propřipojen, 35+ zem s VPN servery po celm světě. Podporuje PPTP a I2TP/IPsec.
Potřebujete odblokovat vechny internetov strnky včetně Facebooku,Twitteru a dal?
Potřebujete změnit svoji IP adresu?
Potřebujete sledovat BBC iPlayer kdekoliv na světě?
Potřebujete sledovat Netflix mimo USA?
Funkce VpnTraffic pro :
- Připojen k naim VPN serverům na jedno kliknut, instalace zdarma!
- Uložen uživatelskho jmna a hesla, stač pouze vybrat umstěn
serveru pro připojen
- Neomezen množstv přenesench dat
- Zaifrujte sv internetov připojen
- Odblokujte sttn a firemn omezen, obejděte blokaci podle lokality
- Neomezen přepnn mezi umstěnmi VPN serverů (35+ zem ve světě)
- Podporuje PPTP a I2TP/IPsec
- Funguje s wifi, 3G, GSM a vemi druhy mobilnch internetovch připojen
VPN servery ve světě:
- Evropa: UK (Velk Britnie), Francie, Německo, vdsko, Rusko,
panělsko, vcarsko, Itlie, Nizozem, Norsko, Dnsko, Belgie, Česk
republika, Polsko, Rumunsko
- Amerika: USA, Kanada, Mexiko, Kolumbie, Argentina, Brazlie
- Asie: Čna, Indie, Japonsko, Spojen arabsk emirty, Malajsie,
Singapur, Korea, Turecko, Indonsie, Thajsko, Filipny, Hong Kong,
Vietnam, Izrael, Saudsk Arbie, Kuvajt
- Ostatn: Austrlie
Nen jen pro Adnroid aplikaci, VpnTraffic podporuje i dal operačnsystmy. Zabezpečte sv PC nebo Mac.

VpnTraffic - Odblokujte svůj internet, zpřstupněte Skype, VOIP,televizn kanly a video streamy jako Hulu, Netflix, BBC iPlayer.Obejit blokace podle lokality! 40+ zem s VPN servery po celm světě.Podporuje PPTP a I2TP/IPsec.

What you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days.

Only$1.99

High Speed
All country server



buy vpn at www.vpntraffic.com

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.